U kunt contact met ons opnemen voor een offerteaanvraag, via pauline@marx-translations.nl of 06-24520624. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een vrijblijvende offerte of nemen eerst contact met u op voor meer informatie.

Tarieven algemeen

Omdat wij maatwerk leveren, is de prijs mede afhankelijk van de aard van de opdracht. Wij bespreken de kosten altijd vooraf met u. Betreft het een spoedopdracht, dan brengen wij extra kosten in rekening. Bij grote opdrachten of met vaste klanten kan een gereduceerd tarief worden overeengekomen.

Tarieven vertalingen

Bij vertaalwerk kan het tarief variëren afhankelijk van, onder andere, de complexiteit van de tekst, de levertermijn en de omvang van het vertaalwerk. Het tarief wordt uitgedrukt in een woordtarief. Hierbij wordt uitgegaan van het aantal woorden in de doeltaal. Voor beëdigde vertalingen geldt een toeslag die in de offerte is verwerkt.

Tarieven redactie-/correctiediensten en schrijfopdrachten

Voor correctie-, redactie- en schrijfopdrachten schatten wij de tijd die we denken nodig te hebben en u betaalt een uurtarief. Ook dit tarief is logischerwijs afhankelijk van factoren als de complexiteit van de tekst, de levertermijn en de omvang van de tekst.

Tarieven advies, begeleiding en cursussen

Met uitzondering van een aantal cursussen betreft het hier maatwerk, zodat de prijs afhankelijk is van de invulling. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.