Binnen de wetenschappelijke wereld is het zeer belangrijk dat informatie accuraat wordt gedocumenteerd en overgebracht. Vandaag de dag worden bovendien internationale samenwerking en communicatie met bijvoorbeeld overheidsinstellingen en het bredere publiek steeds belangrijker. Taal is daarom een onmisbaar gereedschap voor de wetenschap.

Bij Marx Translations, To The Point beschikken wij over veel ervaring uit de wetenschappelijke praktijk. Op die basis kunnen wij u helpen met het vertalen, redigeren of schrijven van uw wetenschappelijke teksten. U kunt hierbij denken aan proefschriften, wetenschappelijke artikelen en boeken, subsidieaanvragen, syllabi, projectbeschrijvingen, websites, etc. Ook voor teksten over een wetenschappelijk onderwerp die bedoeld zijn voor een breder publiek kunt u bij ons terecht. Voorbeelden hiervan zijn persberichten, krantenartikelen, informatiefolders, websites, rapporten, etc.

Bij Marx Translations, To The Point hebben wij vooral veel ervaring met teksten over biologische, (bio)chemische en medische onderwerpen.

Bent u wetenschapper? Kijk dan ook eens op onze webpagina voor wetenschappers en ons cursusaanbod.